Diensten

Dutch Finance & Management Services is een professionele dienstverlener actief binnen het bedrijfsleven en de overheid.

Strategisch en operationeel management | Management control

Wij hebben een grote historie van succesvol uitgevoerde managementopdrachten. Wij gaan voor kwaliteit en nemen graag de zorg over in de operationele aansturing van een organisatie of afdeling. Transformationele- en transactionele leiderschapsstijlen zijn ons dan ook niet onbekend. Daarnaast hanteren wij Kpi’s om op objectieve wijze de voorgang te meten.

implementatie & verandermanagement | Strategie | Transformaties

Iedere organisatie heeft of krijgt te maken met veranderingen. Wij brengen het landschap van de organisatie of afdeling in kaart om vervolgens over te gaan tot een succesvol verandertraject. Waar anderen stoppen, daar gaan wij verder. Het implementeren doen wij dan ook graag. Voor een goede projectmanager of projectleider bent u bij ons aan het juiste adres.

Business control | interne controle | Processen | Modellen

Wij stellen ‘in control statements’ op. Wij creëren organisatieprocessen en voeren interne controle trajecten uit. Uw accountant wordt blij van ons. Daarnaast hebben wij de beschikking en kennis over diverse strategische modellen om uw organisatie verder te laten groeien.  Deze modellen kunnen ook gebruikt worden om de organisatie beter te positioneren. 

Diensten voor de overheid

Wij hebben meer dan tien jaar ervaring binnen de overheidssector. Binnen de overheid voeren wij met regelmaat de volgende activiteiten uit: Operationeel Management (interim), Implementatie & Verandertrajecten, Implementatie van kwaliteitsmanagementsystemen (ISO 9001:2015), optimalisatie van processen (o.a. Lean) en werkinstructies binnen de afdeling financiën en het sociaal domein (WMO & Jeugd), BBZ, Participatie, Schuldhulpverlening en meer.  Uitvoeren van interne controle trajecten ten behoeve van de jaarlijkse accountantscontrole. Aansturen van teams en houden van functioneringsgesprekken, bemiddeling en het creëren van draagvlak bij transities. Advisering op het gebied van management control. In het kader van projecten faciliteren wij scrum sessies of sturen wij het project volledig aan.

PLAN EEN AFSPRAAK

Laat een bericht achter via email of whatsapp. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een nadere (vrijblijvende) kennismaking.